- Slow 'n Low style BBQ -



Smokin' Low




Welkom bij Smokin' Low BBQ, waar we de kunst van barbecueën herdefiniëren met onze Amerikaanse stijl BBQ, slow and low cooking.


We kopen met trots onze ingrediënten lokaal aan om zowel de smaak als de kwaliteit van elk gerecht te verbeteren.


Onze gerechten zijn er voor iedereen - altijd gluten- en lactosevrij en gemakkelijk aan te passen aan andere allergieën - zodat niemand hoeft in te leveren op smaak.


Of je nu een privé- of bedrijfsevenement plant, op zoek bent naar afhaalmaaltijden, een gezellig familiefeest organiseert of een volledige BBQ-beleving wilt, wij zijn er om elke gelegenheid onvergetelijk te maken met onze passie voor rokerige perfectie en fijn vakmanschap.


Ga met ons mee op een ontdekkingsreis waar elke hap een viering is van rokerige perfectie, en beleef de ware essentie van barbecue.

FEESTMENU'S

2024

MENSEN SAMENBRENGEN MET ALLERGIEVRIENDELIJKE, DUURZAME LEKKERNIJEN!

Respect voor voedselallergieën en intoleranties

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een warme omgeving creëren

Lees onze volledige kernwaarden

WAAR WE VOOR STAAN

WAT WE DOEN

PRIVE FEESTJES

Smokin' Low

Cateringservice op maat van jouw feest . Vakkundig bereide échte BBQ-gerechten, vanaf 20 personen. Vind hier meer info over de mogelijkheden of start hier jouw feest

EVENTS

Smokin' Low

Onze full-service catering voor events en bedrijfsfeestjes van 25 tot 120 pers, met menu's op maat, zodat er voor elke gelegenheid een perfect passend menu is. Contacteer ons voor meer info.

TAKE AWAY

Smokin' Low

2 keer per maand doen we takeaway. Bestel je favoriete gerecht via onze website en kom het eenvoudig bij ons afhalen. En geniet van onze heerlijke slow & low gerechten bij jou thuis.

BBQ EXPERIENCE

Smokin' Low

Ervaar onze BBQ-experience op unieke locaties, waar elk gerecht wordt gecombineerd met whisky, wijn, cocktails of non-alcoholics. Een totale beleving - ruik, proef, kijk en voel BBQ als nooit tevoren.

 GROEPSACOMMODATIES

VERGADER LOCATIES

Smokin' Low

We bieden full-service catering en kant-en-klare maaltijden van ontbijt tot diner op uw locatie, met aangepaste menu's afgestemd op uw gasten. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Blog

SMAAKVOLLE INSPIRATIE

Lees hieronder onze boeiende artikelen!

TECHNIEK

De Slangenmethode

Als je wilt beginnen met slow & low cooking, maar je geen speciale rookoven hebt, dan moet je de slangenmethode (ofwel de snake-method) eens proberen. In deze post laten we je zien hoe je deze eenvoudige techniek gebruikt om tot wel 12 uur lang vlees te roken in een ketelbbq bij een constante lage temperatuur. Laten we wat licht werpen op de slangenmethode!

RECEPT

Brisket burnt ends

We zijn terug met een barbecueklassieker, Brisket Burnt Ends.

Als je nog nooit burnt ends hebt gemaakt, zijn ze eigenlijk veel makkelijker te maken dan een hele brisket.

We leggen het hele proces voor smeltende burnt ends uit in ons nieuwste recept.

RECEPT

Top 12 rookfouten

De wereld van het roken van vlees moet leuk zijn, maar voor beginners kan de leercurve overweldigend zijn. De stress piekt als er gasten arriveren en de BBQ-plannen mislukken. In deze blogpost onthullen we de 12 meest voorkomende rookfouten die je moet vermijden, zodat je BBQ in de achtertuin een gerookt succes wordt. Deel je eigen ervaringen in de reacties hieronder - laten we samen de kunst van het roken onder de knie krijgen!

TECHNIEK

Temperatuur

Als je een houtskool of houtgestookte rookoven of bbq gebruikt, dan is het cruciaal om de interne temperatuur van je rookoven te meten en tegelijkertijd de interne temperatuur van je vlees bij te houden.

Contact

START HIER JOUW BBQ AVONTUUR

Neem contact met ons op voor al uw vragen, reserveringen en speciale verzoeken. Bij Smokin' Low staan we klaar om uw BBQ-ervaring onvergetelijk te maken.

Wij helpen u graag verder met het plannen van uw volgende smaakvolle evenement!

 
 
 
 
 
 
 
 
unsplash